Volleyleague: MVP της 2ης αγωνιστικής η Μελίνα Εμμανουηλίδου

Πολυτιμότερη παίκτρια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών αναδείχθηκε η Μελίνα Εμμανουηλίδου του ΑΟ Θήρας, για τέταρτη φορά στην καριέρα της. Η διεθνής κεντρική της Σαντορίνης ήταν με 15 πόντους (6/10 επ., 5 άσσοι, 4 μπλοκ) η κορυφαία της ομάδας της, στη νίκη με 3-0 σετ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Η Εμμανουηλίδου είναι προφανώς και μέλος της dream team της 2ης αγωνιστικής, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, την κορυφαία επτάδα της 2ης αγωνιστικής απαρτίζουν οι:

– Διαγώνια: Αθανασία Λιάγκη (Πανναξιακός ΑΟΝ) 15π. (15/29 επ.)
– Πασαδόρος: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 7π. (6/7 επ., 1 άσσος)
– Κεντρική: Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας) 15π. (6/10 επ., 5 άσσοι, 4 μπλοκ)
– Κεντρική: Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 9π. (4/7 επ., 1 άσσος, 4 μπλοκ)
– Ακραία: Χρυσάνθη Χριστοδούλου (ΑΟ Ηλυσιακός) 16π. (14/35 επ., 2 άσσοι, 71% υπ.)
– Ακραία: Άννα Σπανού (ΓΣ Ηλιούπολης) 22π. (17/46 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ, 44% υπ.)
– Λίμπερο: Εβίτα Ξηνταρά (ΑΣΠ Θέτις) 85% υπ.

Η ανάδειξη της MVP κάθε αγωνιστικής γίνεται βάσει στατιστικών, ιδιαιτερότητας αγώνα και καθοριστικής συμβολής της αθλήτριας στην εξέλιξή του. Η επιλογή γίνεται από το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας σε συνεργασία με τους προπονητές.

Νεότερη ενημέρωση 6/11 – ώρα 14:00

Σχολιάζοντας στο www.volleyball.gr τη διάκρισή της, η Μελίνα Εμμανουηλίδου δήλωσε: “Νιώθω πολύ καλύτερα φέτος και πιο άνετα στην ομάδα. Οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ, μου δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το βραβείο λοιπόν είναι αφιερωμένο στην ομάδα. Δεν ξέρω αν έχω πάρει την ομάδα στις πλάτες μου, σίγουρα το φορτίο είναι μεγάλο αλλά θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να πάει μπροστά”.

Ως προς το ιδανικό μέχρι στιγμής ξεκίνημα του ΑΟ Θήρας, με δύο στις δύο καθαρές νίκες, η 24χρονη κεντρική της ομάδας σχολίασε: “Με τον Άρη ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Με την βοήθεια και του κόσμου μας, που ήταν ο 7ος παίκτης, πήραμε μία πολύ καλή νίκη. Υπήρχαν ωραίες φάσεις, όμορφο θέαμα και είμαστε πολύ χαρούμενες που έληξε και με 3-0 σετ”.

Τέλος, για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια του ΑΟ Θήρας, αυτό της Τετάρτης με την κυπριακή ΑΕΛ και του Σαββάτου με τον Πανναξιακό, η Εμμανουηλίδου τόνισε: “Αυτό που σκεφτόμαστε μόνο είναι το παιχνίδι με την Λεμεσό. Πραγματικά κοιτάμε μόνο τον επόμενο αγώνα και πως θα πάρουμε τη νίκη. Με τον κόσμο στο πλευρό μας σίγουρα μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην Ευρώπη. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι στη Νάξο”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη