My Greek Breeze: Ένα κουτί γεμάτο εκπλήξεις από το santorini.net!

Συνδρομητικά κουτιά ή subscription boxes: Mια νέα, φρέσκια και πολύ δημοφιλής τάση σε όλο τον κόσμο. Κουτιά που ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα με περιεχόμενο που ποικίλλει, όπως τοπικά τρόφιμα, σνακ, επιδόρπια, είδη χόμπι, για μεγάλους και μικρούς, όλα με κοινό χαρακτηριστικό το στοιχείο της έκπληξης.

Ο παραλήπτης επιλέγει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει και το χρονικό διάστημα της συνδρομής για 1-6 μήνες και κάθε μήνα λαμβάνει στην πόρτα του ή στέλνει σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο το δέμα με το περιεχόμενο της επιλογής του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του santorini.net εγκαινίασε πρόσφατα τη δική του σειρά συνδρομητικών κουτιών με την ονομασία My Greek Breeze. Το πρώτο συνδρομητικό κουτί περιέχει τα πιο λαχταριστά και δημοφιλή ελληνικά σνακ, κάθε μήνα διαφορετικά. Είναι 12-15 λιχουδιές που μικροί και μεγάλοι αναζητούμε στο περίπτερο ή το μαγαζάκι της γειτονιάς και φέρνουν μνήμες και γεύσεις από χαλαρές και ανέμελες στιγμές, με την παρέα, ένα απόγευμα καλοκαιριού.

Αν ήδη σκέφτεστε κάποιον φίλο στο εξωτερικό που θα χαιρόταν με ένα τέτοιο πρωτότυπο δώρο, επιλέξτε τη δική σας συνδρομή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του santorini.net, γρήγορα και αξιόπιστα, αναλαμβάνει να το στείλει ως δώρο, στη δική του όμορφη συσκευασία, σε κάθε γωνιά του κόσμου και να κάνει τους φίλους σας να χαμογελούν!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σύντομα περισσότερα συνδρομητικά κουτιά θα είναι επίσης διαθέσιμα. Μείνετε συντονισμένοι!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη