My Greek Table: Γεύσεις Ελλάδας προσεχώς στην αμερικανική τηλεόραση

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και σεφ Νταϊάνα Κόχυλα από το φθινόπωρο θα στρώνει το τραπέζι στους Αμερικανούς τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της “My Greek Table” που θα μεταδίδεται από το δίκτυο της δημόσιας τηλεόρασης (PBS) των ΗΠΑ. Με 13 ημίωρα επεισόδια, η εκπομπή θα εξερευνά μοναδικές ελληνικές γεύσεις και ξεχωριστές πρώτες ύλες μέσα από οδοιπορικά-αφιερώματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κρήτη, Πελοπόννησόος, Αθήνα, Σαντορίνη, Ικαρία, Λέσβος, Βόλος, Πήλιο, Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια και Νάουσα είναι μερικά από τα μέρη επισκέφτηκε η εκπομπή για γευστική εξερεύνηση, γνωριμία με παραδοσιακά προϊόντα και τοπικές συνταγές. “Το My Greek Table θα δώσει στους τηλεθεατές μια γεύση από Ελλάδα και θα τους κάνει να κλείσουν πτήσεις για το επόμενο ταξίδι τους” τονίζει η Νταϊάνα Κόχυλα εν όψει της έναρξης προβολής της εκπομπής που -κρίνοντας από το trailer- αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Για τα γυρίσματα στη Σαντορίνη, στις αρχές Μαΐου βρέθηκαν στο νησί οι συντελεστές της εκπομπής, που μετά τις επισκέψεις τους σε πολλά σημεία, θα μεταφέρουν σαντορινιές γεύσεις και εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες των Αμερικανών. Για τη διαμονή τους, με φροντίδα του Δήμου Θήρας, φιλοξενήθηκαν δωρεάν στα ξενοδοχεία Ηλιότοπος, Rocabella, Casa Florina και Voreina Gallery Suites.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη