Ν. Συρμαλένιος: Να εξισωθούν οι αμοιβές στο Γ.Ν. Θήρας με τις αμοιβές του ΕΣΥ

Την εξίσωση των αμοιβών των γιατρών και του προσωπικού που υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με τις αμοιβές του ΕΣΥ ζήτησε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε για το Νοσοκομείο Θήρας.

Παράλληλα, με αφορμή τη συζήτηση και τις απαντήσεις που δόθηκαν από τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο Νίκος Συρμαλένιος δήλωσε ότι παραμένει επίσης ζητούμενο η διασφάλιση του επικουρικού προσωπικού, καθώς οι σχετικές συμβάσεις έληξαν και δεν έχουν ανανεωθεί, με αποτέλεσμα οι επικουρικοί εργαζόμενοι να βρίσκονται στο δρόμο.

Κατά τη συζήτηση της ερώτησης, ο βουλευτής Κυκλάδων επανέλαβε τη σημασία που έχει το Γενικού Νοσοκομείο Θήρας για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη, όχι μόνο των κατοίκων της Θήρας και των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται το νησί, αλλά και για την περίθαλψη των κατοίκων όλων των γειτονικών νησιών. Για τον λόγο αυτό, τόνισε, θα πρέπει το υπουργείο Υγείας να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία και την επαρκή στελέχωση του νοσοκομείου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here