Σαντορίνη: “Να ‘ταν η ζωή τραγούδι” από το Έμμελον στον Πύργο

Share

Ακούστε το άρθρο

Οι καλοκαιρινές πολιτιστικές δράσεις της Εστίας Πύργου συνεχίζονται την Παρασκευή 11 Ιουλίου, με το συγκρότημα Έμμελον να παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην έντεχνη ελληνική μουσική, με τίτλο “Να ‘ταν η ζωή τραγούδι”.

Το πρόγραμμα της μουσικής εκδήλωσης θα περιλαμβάνει τραγούδια μεγάλων συνθετών του είδους (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου κ.ά.), αλλά και σύγχρονων τραγουδοποιών (Π. Θαλασσινού, Σ. Μάλαμα, Ορ. Περίδη κ.ά.). Τραγουδούν οι Κώστας Μάντζιος και Μαρίνα Μανωλάκου, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο Λευτέρης Μαυρομμάτης.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και τα χορευτικά σχήματα της Εστίας, ενώ θα έχουν φιλική συμμετοχή και τα χορευτικά του πολιτιστικού συλλόγου Καλλίστη, από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή 11/7 | Ώρα 20:30 | Κεντρική Πλατεία Πύργου | Είσοδος ελεύθερη | Συνδιοργάνωση με Περιφέρεια Ν. Αιγαίου


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη