Νέα αναστολή κρουαζιέρων έως τις 30/7 για την Celestyal Cruises

Την παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της έως τις 30 Ιουλίου 2020 ανακοίνωσε η Celestyal Cruises, λόγω των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών οδηγιών και της προσωρινής αδυναμίας προσεγγίσεων κλειστών λιμανιών στις περιοχές όπου η εταιρεία δραστηριοποιείται.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, “μόλις πρόσφατα, η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η τουριστική περίοδος της χώρας θα επανεκκινήσει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, με την απελευθέρωση διεθνών πτήσεων από κάποιες χώρες να πραγματοποιείται επιλεκτικά από τον Ιούλιο”.

“Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις φάσεις επανέναρξης του τουρισμού και κυρίως τις αφίξεις τουριστών από το εξωτερικό, ενώ θα εργαζόμαστε στενά με τις Ελληνικές αρχές για την ανάπτυξη βελτιωμένων πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας”, προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Celestyal Cruises.

Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την προσωρινή αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης. Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2021, για οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2022. Για επιπλέον ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2021, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη της δυνατότητας εξαργύρωσης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη