Νέα αναβαθμισμένη εταιρική ιστοσελίδα για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού

Ένα σημαντικό εργαλείο της στρατηγικής του ΕΟΤ, ο οποίος διαρκώς ανανεώνεται με έμφαση στην καινοτομία και τις ψηφιακές υπηρεσίες

Στον “αέρα” του διαδικτύου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η νέα εταιρική ψηφιακή εικόνα του ΕΟΤ. Εικαστικά ανανεωμένη και τεχνικά πλήρως αναβαθμισμένη, η επίσημη εταιρική ιστοσελίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού www.gnto.gov.gr διαθέτει πλέον νέα ψηφιακά εργαλεία -φιλικά προς όλους τους χρήστες- που ενισχύουν την αλληλεπίδραση τόσο με τους συνεργάτες του ΕΟΤ όσο και με τους πολίτες.

Το νέο portal είναι σύγχρονο, καλαίσθητο λειτουργικό και φιλικό προς τα ΑΜΕΑ, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες και προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα στον χρήστη να καταθέτει ψηφιακά αιτήματα που αφορούν σε συμμετοχή σε εκθέσεις, προτάσεις για αιγίδες, χορηγίες κ.α.

Η εταιρική ψηφιακή σελίδα του ΕΟΤ θα διασυνδεθεί με την βασική ψηφιακή τουριστική πύλη της χώρας μας www.visitgreece.gr/el/ και την πρώτη επίσημη εφαρμογή του ΕΟΤ για κινητά www.visitgreeceapp.com, με στόχο την διατήρηση αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της χώρας μας.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη