Νέα απευθείας πτήση Βοστώνη-Αθήνα από τη Delta

Απευθείας δρομολόγιο Βοστώνη-Αθήνα θα ξεκινήσει από τις 29 Μαΐου 2022 η Delta Air Lines, το οποίο θα συμπληρώσει τα υπάρχοντα, καθημερινά, απευθείας δρομολόγια από  Ατλάντα και Νέα Υόρκη-JFK που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος Α330-300 ως εξής:

Πτήση Αναχώρηση Άφιξη Ημέρες της εβδομάδας
DL241 Από Αθήνα στις 14:45 Στη Βοστώνη στις 19:15 Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή
DL240 Από Βοστώνη στις 18:55 Στην Αθήνα στις 12:30 (την επόμενη ημέρα) Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

Οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν θέση ανάμεσα σε Delta One, Delta Premium Select, Delta Comfort+; και Main Cabin. Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν προσωπικές οθόνες που κάθε επιβάτης μπορεί να διαλέξει την ψυχαγωγία που επιθυμεί,  ενώ θα έχουν την επιλογή αγοράς on-demand Wi-Fi καθώς και επιλογή γεύματος από το μενού.

“Καθώς ο κόσμος επιστρέφει στις διεθνείς πτήσεις, ανυπομονούμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας και να προσφέρουμε μια καινούργια, απευθείας πτήση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ”, είπε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Delta για τη Νότια Ευρώπη, Frederic Schenk. “Υπήρξε μεγάλη ζήτηση και το να προσφέρουμε αυτό το νέο δρομολόγιο από/προς τη Βοστώνη θα δημιουργήσει ακόμη στενότερους δεσμούς μεταξύ των χωρών μας, καθώς και θα προσθέσει μία ακόμη επιλογή κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς καλοκαιρινής σεζόν”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη