Σαντορίνη: Νέα διαδικτυακή παρουσία για την TARGET

"Παρά την πανδημία παραμένουμε ενεργοί και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια των επαγγελματιών του νησιού για ένα νέο ξεκίνημα"

Η εταιρεία TARGET δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού στη Σαντορίνη από το 2017 και καταλαμβάνει σημαντικό κομμάτι της αγοράς του νησιού με αξιόλογα και μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες για ολοκληρωμένες λύσεις που απευθύνονται σε μια ευρεία γκάμα μονάδων μαζικής εστίασης, κάθε δραστηριότητας και μεγέθους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, σνακ-μπαρ, κλαμπ, νοσοκομεία, super & mini market, catering, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά.

Στην TARGET θα βρείτε εξοπλισμό μηχανημάτων κουζίνας και μπαρ (ψυγεία, φούρνους, καταψύκτες, πλατό κ.ά.), επιτραπέζιο εξοπλισμό εστίασης (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη σερβιρίσματος και μπουφέ), αλλά και αναλώσιμα είδη (χαρτικά, απορρυπαντικά).

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα 3D σχεδίασης κουζινών και μπουφέ πρωινού, με σκοπό να βοηθήσει τους επιχειρηματίες-πελάτες της να δημιουργήσουν τον χώρο που έχουν φανταστεί.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων της TARGET και το άψογο service των υπηρεσιών που προσφέρει, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ανόδου της εταιρείας και καταξίωσής της στον χώρο, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

“Παρά την πανδημία παραμένουμε ενεργοί και θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια των επαγγελματιών του νησιού για ένα νέο ξεκίνημα”, δηλώνουν τα στελέχη της εταιρείας.

Δείγματα του υψηλού επιπέδου των προϊόντων της εταιρείας και των υπηρεσιών που προσφέρει μπορείτε να βρείτε στον νέο ιστότοπο www.targetsanto.gr.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη