20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νέα διαδικτυακή παρουσία για τον ΔΑΠΠΟΣ

Ψηφιακές υπηρεσίες προς στους δημότες - Κράτηση αθλητικών χώρων και εγγραφή στα προγράμματα του ΔΑΠΠΟΣ με ένα κλικ

Share

Στον διαδικτυακό “αέρα” βρίσκεται ήδη η νέα επίσημη ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ, απ’ όπου οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να ενημερώνονται για δράσεις του Οργανισμού σε θέματα αθλητισμού, πολιτισμού και περιβάλλοντος.

Με επίσημες ανακοινώσεις των φορέων των ομάδων αλλά και όλων εκείνων που συμμετέχουν διαδικτυακά στο ΔΑΠΠΟΣ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν υπεύθυνα να γνωρίζουν κάθε δραστηριότητα που βρίσκεται σε εξέλιξη ή που έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο λειτουργίας του Οργανισμού.

Στο μεταξύ, η νέα ιστοσελίδα σηματοδοτεί και την αλλαγή στον τρόπο που οι δημότες θα μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση σε κάποιο γήπεδο για άθληση ή να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο πρόγραμμα του ΔΑΠΠΟΣ. Ειδικότερα, μέσω της ιστοσελίδας και του τμήματος “Κάντε Κράτηση Γηπέδου”, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να δουν τις διαθέσιμες ώρες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα γήπεδα του ΔΑΠΠΟΣ και να κάνουν ηλεκτρονικά κράτηση, ακολουθώντας μερικά απλά και εύκολα βήματα. Προς το παρόν, λόγω των υγειονομικών περιορισμών, στη διάθεση του κοινού βρίσκεται μόνο το γήπεδο τένις στο Μεγαλοχώρι, ενώ αργότερα θα προστεθούν και οι υπόλοιποι αθλητικοί χώροι.

Όσον αφορά στις εγγραφές στα προγράμματα του Οργανισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της αρεσκείας τους, ανάλογα πάντα με τη διαθεσιμότητα του κάθε προγράμματος. Με την εγγραφή θα αποκτάται παράλληλα κι ένας Αριθμός Μητρώου στον Οργανισμό, με τον οποίο μελλοντικά θα γίνεται επιλογή περισσότερων προγραμμάτων.

“Θέλω να ευχαριστήσω εκείνους οι οποίοι εργάστηκαν για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας που αποτελεί πλέον την επίσημη έκφραση του οργανισμού στα κοινωνικά δίκτυα. Μέσα από την ανανεωμένη σελίδα μας, φιλοδοξούμε να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα και άμεσα για όλες τις εκδηλώσεις ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας κάθε πληροφορία που τους ενδιαφέρει”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, Βασίλης Αλαφούζος.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη