Νέα διασύνδεση με την TUI Musement για την Travelotopos

Τη συνεργασία της με την TUI Musement μέσω APΙ ανακοίνωσε η Travelotopos, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να διευκολύνει τη διαχείριση των κρατήσεων σας και να αναβαθμίσει την επιχείρησή σας στον τομέα των διασυνδέσεων με τα διεθνή κανάλια πωλήσεων.

Η TUI Musement είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα δραστηριοτήτων που συνδυάζει μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών από τοπικούς παρόχους ανά προορισμό, για να προμηθεύει, να αναπτύσσει και να διανέμει περιηγήσεις και δραστηριότητες. Η TUI Musement είναι ένας από τους βασικούς τομείς ανάπτυξης του Ομίλου TUI, ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς ομίλους παγκοσμίως, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταξιδίου στους 19 εκατομμύρια πελάτες του. Η TUI επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην επέκταση των online υπηρεσιών της, με σκοπό να γίνει μια παγκόσμια πλατφόρμα παροχής ταξιδίων και υπηρεσιών.

Στον δυναμικό κόσμο του τουρισμού, η TUI Musement και η Travelotopos έχουν δημιουργήσει μια δυναμική διασύνδεση για την άμεση ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με προϊόντα, διαθεσιμότητα και κρατήσεις. Αυτή η διασύνδεση και η μεταφορά δεδομένων δίνει τη δυνατότητα και στα δύο συστήματα να λειτουργούν με άμεση και γρήγορη επικοινωνία, εξασφαλίζοντας ότι οι ταξιδιώτες θα δεχτούν τις πιο ενημερωμένες και πλήρεις επιλογές για τα ταξίδια τους. Είναι μια συνεργασία που όχι μόνο διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία των προμηθευτών, αλλά εμπλουτίζει επίσης την εμπειρία των ταξιδιωτών προσφέροντας μια πραγματική εικόνα των διαθέσιμων επιλογών.

Γιατί να συνεργαστείτε με τη Travelotopos και την TUI Musement;

  • Άψογη συνδεσιμότητα: Στην Travelotopos είναι κατανοητή η κρίσιμη σημασία της αδιάκοπης επικοινωνίας και ροής δεδομένων στον γρήγορα εναλλασσόμενο κόσμο του τουρισμού. Το σύστημά της είναι σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει άψογη συνδεσιμότητα, επιτρέποντάς σας να συγχρονίζετε εύκολα λεπτομέρειες προϊόντων, διαθεσιμότητα και τιμές.
  • Νέες Λειτουργίες μέσω API: Η Travelotopos καινοτομεί υλοποιώντας διασύνδεση με το νέο API της TUI Musement. Αυτή η καινοτόμος σύνδεση API δεν διευκολύνει μόνο την κοινοποίηση των διαθεσιμοτήτων, αλλά επίσης διευκολύνει τη διαδικασία σύνδεσης και μεταφοράς δεδομένων σχετικά με τα προϊόντα και τις τιμές τους. Με αυτήν τη διασύνδεση, μπορείτε να απλοποιήσετε τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης και να διασφαλίσετε την χρήση καινοτόμων λύσεων στον τομέα των διασυνδέσεων.
  • Αυξήστε τα κανάλια πωλήσεών σας: Σας δίνεται η ευκαιρία να διανείμετε τα προϊόντα σας σε νέους πελάτες μέσω της TUI Musement, των online σημείων πώλησης της TUI Group,  καθώς και των επιχειρηματικών της εταίρων, όπως η Booking.com και η Priceline.

Θέλετε να συνεργαστείτε με τη Travelotopos & την TUI Musement; Μάθετε πώς λειτουργεί εδώ.

#Upgrade2TheFuture

Περισσότερα για την Travelotopos
Η Travelotopos είναι μια διεθνής πλατφόρμα απευθείας διαδικτυακών κρατήσεων καθώς και διαχείρισης και διανομής υπηρεσιών όπως περιηγήσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα. Το ισχυρό λογισμικό της σύστημα βοηθά αυτές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις online κρατήσεις τους και να αποκτήσουν διασύνδεση με τα μεγαλύτερα παγκόσμια B2B κανάλια (π.χ. GetYourGuide, Viator της TripAdvisor, Tiqets of Airbnb κτλ). Αυτή τη στιγμή η Travelotopos διαχειρίζεται πάνω από 20.000 δραστηριότητες στην Ελλάδα καθώς και σε Ιταλία, Ισπανία, Προτογαλία, Κύπρος, Κροατία και Τουρκία, βοηθώντας έτσι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αυξήσουν άμεσα τα έσοδά τους.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη