Νέα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών στην Olympic Air

Σε κάθε αεροπορικό ταξίδι η προετοιμασία και η μεταφορά αποσκευών μπορεί να είναι μια ευχάριστη διαδικασία και σημαντικό μέρος της απόλαυσης των διακοπών μας, αν οργανωθούμε σωστά.

Η Olympic Air στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους επιβάτες αναπροσαρμόζει, από την 1η Ιουλίου 2012;  τους όρους μεταφοράς αποσκευών.

Αποσκευές

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης, τόσο στο Εσωτερικό όσο και το Εξωτερικό, δικαιούνται 1 αποσκευή βάρους έως 20 κιλών, ενώ οι επιβάτες της Premium Economy 1 αποσκευή βάρους έως 25 κιλών. Οι δε, επιβάτες, της Διακεκριμένης θέσης δικαιούνται 2 αποσκευές βάρους έως 30 κιλών η κάθε μία.

Χειραποσκευές

Οι επιβάτες της διακεκριμένης θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 12 (8+4) κιλά με μέγιστες διαστάσεις:  55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκ. και 57 εκ. x 54 εκ. x 15 εκ.

Οι επιβάτες οικονομικής θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν μία χειραποσκευή έως 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκ.

Για βρέφη δικαιολογείται η μεταφορά μίας χειραποσκευής με τα απαραίτητα για τη διατροφή και την υγιεινή τους, αναλόγως της διάρκειας πτήσης (μέγιστο 6 κιλά).

Χρέωση επιπλέον αποσκευών και/ ή Υπέρβαρων  Αποσκευών (έως 35 κιλά ανά αποσκευή)

Σε περίπτωση μεταφοράς επιπλέον  ή υπέρβαρων αποσκευών  προκύπτουν οι παρακάτω χρεώσεις:

– Πτήσεις Εσωτερικού/ Λάρνακα: EUR 15,00*

– Πτήσεις Εξωτερικού: 30,00*

Το βάρος κάθε αποσκευής δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 35 κιλά. Σε περίπτωση υπέρβασης η αποσκευή θα πρέπει να αποσταλεί ως Cargo.

Μεταφορά κατοικιδίων και Ειδικού Εξοπλισμού (πέδιλα σκι, καταδυτικό εξοπλισμό, ποδήλατο, ιστιοσανίδα, είδη ψαρέματος, canoe, snowbike, κλπ)

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2012

Ισχύουν οι όροι μεταφοράς αποσκευών που βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη