Νέα εποχή για την Ecolab στη Σαντορίνη

Η Horeca Deals (Β. & Ε. Νομικού ΟΕ) των αδελφών Γιώργου, Βάσως και Μανώλη Νομικού, μετά την εξαγορά της “Προμηθευτικής Σαντορίνης” στοχεύει να φέρει ακόμα πιο κοντά τις επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και διασκέδασης (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, βίλες, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, κλαμπ κλπ) στα διεθνούς φήμης προϊόντα και στα προγράμματα καθαριότητας της Ecolab.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η υγιεινή και η καθαριότητα παίζουν ένα ζωτικό ρόλο στην ικανοποίηση των επισκεπτών και έχουν σημαντικό μερίδιο στη συνολική επιτυχία της επιχείρησης. Μία αρνητική κριτική στο διαδίκτυο μπορεί να κοστίσει σε μία επιχείρηση περισσότερους από 30 πελάτες και το 90% των ταξιδιωτών αποφεύγουν ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ που έχουν χαρακτηριστεί “βρώμικα”!

Τα υψηλά πρότυπα καθαριότητας και ο πιεστικός χρόνος απαιτούν βελτιστοποιημένες διαδικασίες και προϊόντα καθαρισμού που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται το σωστό προϊόν για κάθε εργασία, στη σωστή δοσολογία και με το σωστό εργαλείο καθαρισμού.

Η Horeca Deals, ως ειδικός συνεργάτης Ecolab στη Σαντορίνη, φροντίζει για την εφαρμογή του κατάλληλου προγράμματος υγιεινής για ένα καθαρό, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον που προστατεύει τη φήμη και συγχρόνως μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα του προσωπικού καθαριότητας.

HORECA Deals (Προμηθευτική Σαντορίνης)
Ευθεία Φηρών Πύργου, Μεσαριά | Tηλ.: 2286032526 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη