ΔΕΗ: Νέα εταιρική ταυτότητα και μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για τους καταναλωτές

Τη νέα εταιρική ταυτότητα της ΔΕΗ παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιώργος Στάσσης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (5/10), παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Με σύνθημα “Ένα με το μέλλον”, η ΔΕΗ μπαίνει σε μια νέα εποχή, πάντα με σεβασμό στην 70χρονη ιστορία της. Η αλλαγή του λογοτύπου αναδεικνύει την ανανέωση του επιχειρησιακού προφίλ της Εταιρείας με τη στροφή στις ΑΠΕ, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, τις επενδύσεις στα δίκτυα και την ηλεκτροκίνηση και τον εκσυγχρονισμό της εμπορικής της πολιτικής.

“Αποδείξαμε ότι στην ανοιχτή οικονομία υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την πρόοδο. Και ότι ακόμη και υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί ο εταιρικός μετασχηματισμός μιας δημόσιας επιχείρησης. Αρκεί να υπάρχει σχέδιο, αποφασιστικότητα και διαδικασίες. Και, πρώτα απ’ όλα οι άνθρωποι που θα υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας πως “η ΔΕΗ αποτελεί ένα υποδειγματικό και αθόρυβο success story”.

Με τη σειρά του, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης τόνισε: “Η ΔΕΗ ανοίγει ένα νέο κεφάλειο στη μακρά πορεία της. Με έναν τρόπο όχι μόνο συμβολικό, αλλάζοντας το σήμα της, αλλά κυρίως με τρόπο ουσιαστικό: με την εξυγίανσή της, με τον εκσυγχρονισμό της, με τη μετατροπή της σε μια εταιρεία που κοιτάζει μπροστά, στηρίζοντας τη μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια που κάνει σήμερα η Ελλάδα”.

“Η ΔΕΗ αφήνει πίσω μια εποχή στασιμότητας και μετατρέπεται σε μια σύγχρονη ενεργειακή εταιρεία διεθνούς εμβέλειας. Η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί αυτήν ακριβώς την αλλαγή και σε αυτήν την πορεία θα συνεχίσουμε. Προς όφελος της χώρας, του περιβάλλοντος και των καταναλωτών” ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Στάσσης, ανακοινώνοντας τα παρακάτω νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για τους καταναλωτές.

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες

  • Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών με έναν νέο τηλεφωνικό αριθμό, το 800-900-1000, με κλήση από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, χωρίς καμία επιβάρυνση των καταναλωτών.
  • Διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας έως τις 20:00 σε 24 καταστήματα. Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ραντεβού είναι διαθέσιμη πλέον σε 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
  • Μετά το ΔΕΗ myHome Online, το πρώτο ψηφιακό προϊόν της ΔΕΗ, έρχονται και νέα προϊόντα, που θα απευθύνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών. Ξεκινώντας από τις επόμενες ημέρες και έως το τέλος του έτους, η σειρά ΔΕΗ myHome θα εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα προστιθέμενης αξίας.

Μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης

Σε ένδειξη αναγνώρισης των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές λόγω της πανδημίας του Covid-19, η ΔΕΗ προχωρά σε ένα νέο πακέτο μετρων οικονομικής ελάφρυνσης που θα ισχύει από 1/10/2020 έως 31/12/2020, προσφέροντας:

  • Δωρεάν πάγιο για όλους τους πελάτες χαμηλής τάσης, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
  • Έκπτωση 8% για νοικοκυριά και επιχειρήσεις χαμηλής τάσης με κατανάλωση πάνω από 2.000 KWh.
  • Επιπλέον έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες (ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών και άτομα σε μηχανική υποστήριξη, που δεν εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο).
  • Έκπτωση 10 ευρώ για όλους τους πελάτες e-bill, παλιούς και νέους, που λαμβάνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό τους.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη