Νέα Πρόεδρος στον ΕΟΤ η Άντζελα Γκερέκου

Επιστροφή στον χώρο του τουρισμού για την Αντζελα Γκερέκου, καθώς αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου του ΕΟΤ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/8) ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Η κα Γκερέκου διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού το 2009 στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και υφυπουργός Πολιτισμού το 2014 στην κυβέρνηση του Α. Σαμαρά.

“Η εμπειρία και οι γνώσεις της πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες” τόνισε σε δήλωσή του ο κος Θεοχάρης

Η κα Γκερέκου θα διαδεχτεί στην προεδρία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού τον Χαράλαμπο Καριμάλη που παραιτήθηκε την περασμένη Τρίτη 30/7.

Ο κος Θεοχάρης συναντήθηκε σήμερα στο γραφεία του με την κα Γκερέκου και συζήτησαν θέματα που αφορούν την οργάνωση, δομή και λειτουργία του Οργανισμού καθώς και την ισχυρή ανάπτυξή του σε θέματα προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Ο υπουργός χαιρέτισε την ανάληψη καθηκόντων προέδρου ΕΟΤ από την κα Γκερέκου και επισήμανε ότι με την εμπειρία της στα θέματα του τουρισμού, θα συμβάλλει στην εξέλιξη του Οργανισμού και την προσαρμογή του στις νέες απαιτήσεις του διεθνούς τουριστικού περιβάλλοντος.

Η κυρία Γκερέκου μετά από την συνάντηση με τον υπουργό δήλωσε: “Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τον υπουργό για την εμπιστοσύνη τους να αναλάβω τη θέση προέδρου του ΕΟΤ. Είναι για εμένα μεγάλη πρόκληση καθώς είναι χώρος που γνωρίζω καλά και αγαπώ πολύ. Θα επιδιώξω την ενδυνάμωση του ΕΟΤ σε αυτή τη νέα εποχή που ξεκινά για τη χώρα. Στόχος μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό, ένας σύγχρονος, εξωστρεφής και καινοτόμος Οργανισμός. Ο ΕΟΤ είναι ο πρεσβευτής της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο και όλοι μαζί, η πολιτική ηγεσία, εγώ, οι άνθρωποι του Οργανισμού θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την προβολή της Ελλάδας σε κάθε γωνία του πλανήτη”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη