Νέα πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ορίστηκε νέα πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ, κατά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες (23/11) στην Αθήνα, ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ) που αναλαμβάνει για την επόμενη διετία την προεδρία της οργάνωσης. Η κα Σπυροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα που τίθεται επικεφαλής της Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου στα 22 χρόνια της λειτουργίας της, πρωτιά που αφορά και όλες τις Διεπαγγελματικές.

Παραδίδοντας την σκυτάλη της προεδρίας, ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Ευσταθίου ευχήθηκε στην κα Σπυροπούλου μια γόνιμη και δημιουργική θητεία, σημειώνοντας τον αναντικατάστατο ρόλο που έχει η ΕΔΟΑΟ για την ελληνική αμπελουργία και το κρασί.

Πριν από τη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε εκδήλωση- συζήτηση, με αντικείμενο κρίσιμης σημασίας θέματα του κλάδου και εισηγητές κορυφαία στελέχη του ΣΕΟ, της ΚΕΟΣΟΕ και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στη Γενική Συνέλευση έδωσαν το “παρών” ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, η Σύμβουλος της Ελληνικής Προεδρίας Χριστιάννα Καλογήρου και ο εκπρόσωπος της ΕΘΕΑΣ Χρίστος Τσιτσιρίγκος.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη