Νέα στρατηγική συνεργασία για τη SantoWines

Με νέο συνεργάτη θα υποστηρίζει πλέον την παρουσία και προώθηση των κρασιών της στην ελληνική και τη διεθνή αγορά η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων-SantoWines. Μετά από μακρόχρονη συμπόρευση με την εταιρεία Τσάνταλης (από το 2012), η SantoWines αλλάζει εμπορικό συνεργάτη, προχωρώντας σε στρατηγική συνεργασία με τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

Η εμπορική συμφωνία αφορά στην ανάθεση της αποκλειστικής διάθεσης των κρασιών της SantoWines στην Ελληνικά Κελλάρια Οίνων για την εγχώρια αγορά (πλην της αγοράς της Σαντορίνης) και για συγκεκριμένες αγορές του εξωτερικού.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των δύο εταιρειών, η συμφωνία βασίστηκε στην αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη, με γνώμονα την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την καινοτομία. Σημειώνεται επίσης πως “οι οίνοι ΠΟΠ Σαντορίνη είναι ήδη ένα ισχυρό premium brand διεθνώς, και στόχος είναι το αποτύπωμά του να καθιερωθεί ως iconic brand διαχρονικά στο παγκόσμιο οινικό στερέωμα”.

Ο Πρόεδρος της SantoWines Μάρκος Καφούρος χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη συνεργασία ως “ένα ακόμα βήμα στη στρατηγική της συνεταιριστικής οργάνωσης για την ακόμα πιο ευρεία και άσειστη εδραίωση των οίνων ΠΟΠ Σαντορίνη, στο πλαίσιο ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά οίνου, η οποία επιτάσσει την ύπαρξη επιλεγμένων συνεργειών, με κοινό όραμα και στόχους”.

Με τη σειρά του, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της “Ελληνικά Κελλάρια Οίνων”, Δημήτρης Κουρτάκης δήλωσε: “Η συνεργασία αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, καθώς συνδέεται με μια από τις σημαντικότερες αμπελουργικές ζώνες του κόσμου, και ιδίως με τη SantoWines και τα υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα της. Η SantoWines, εκπροσωπώντας επάξια το μοναδικό αυτό terroir, έχει όλα τα εφόδια με τη συνεργασία αυτή για να κατακτήσει την πρωταγωνιστική θέση που της αξίζει, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη