Νέα συγχαρητήρια μηνύματα για την ΑΕΣ

Με ιδιαίτερα θερμές δηλώσεις εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους προς την ΑΕΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων στην κατηγορία παίδων, τόσο ο ΔΑΠΠΟΣ, όσο και τα αθλητικά σωματεία της Σαντορίνης, Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκός. Ακολουθούν οι δηλώσεις:

ΔΑΠΠΟΣ
“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση του κυκλαδικού πρωταθλήματος παίδων 2015-16.

Με τη συμμετοχή, αλλά και τη νίκη τους στο Final 4 ανταμείφθηκαν οι κόποι τόσο των παιδιών, όσο των προπονητών, των παραγόντων, αλλά κυρίως των γονέων που ζουν καθημερινά τον αγώνα τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.”

Θύελλα Καμαρίου
“Σύσσωμο το Δ.Σ. και οι φίλοι της Θύελλας Καμαρίου συγχαίρουμε την ομάδα Παίδων της Α.Ε.Σ. καθώς και τον συγχωριανό μας, προπονητή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Αξιώτη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων 2015-16! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!”

Πανθηραϊκός
“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο. συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και ιδιαιτέρως τον κ. Αξιώτη Κωνσταντίνο, και φυσικά τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης Α.Ε.Σ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία των Παίδων. Ευχόμαστε η επιτυχία αυτή, να είναι η αρχή για πολλές ακόμα διακρίσεις, για όλα τα τμήματα της ομάδας μπάσκετ του νησιού μας.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη