Νέες απευθείας πτήσεις από Β. Αμερική για Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι

Νέες πτήσεις που θα συνδέουν απευθείας την Αθήνα με μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα.

Κατά τη φετινή θερινή περίοδο, για πρώτη φορά η Αθήνα θα συνδεθεί με το Σικάγο, όπως ανακοίνωσε η American Airlines. Οι πτήσεις ανάμεσα στο αεροδρόμιο του Σικάγο O’Hare International Airport (ORD) και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος θα πραγματοποιούνται από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Σεπτεμβρίου με το τελευταίας τεχνολογίας Boeing 787-8 αεροσκάφος της American.

Αυτό θα είναι το δεύτερο δρομολόγιο της εταιρείας στην Ελλάδα, μετά και το δρομολόγιο Φιλαδέλφεια – Αθήνα από τις 28 Απριλίου έως τις 5 Οκτωβρίου.

Την παρουσία της στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι επεκτείνει και η Air Canada, με την προσθήκη δύο εβδομαδιαίων πτήσεων από/προς το Τορόντο και δύο εβδομαδιαίων πτήσεων από/προς το Μόντρεαλ. Οι πρόσθετες πτήσεις θα εκτελούνται από την Air Canada Rouge από τις 24 Ιουνίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου, πέραν των ήδη υφιστάμενων καθημερινών δρομολογίων που πραγματοποιούνται από την 1η Απριλίου έως τις 17 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε πως από τη Β. Αμερική προς την Ελλάδα μπορεί επίσης κανείς να ταξιδέψει με απευθείας πτήσεις κατά τη θερινή περίοδο, ως εξής:
– Από τη Νέα Υόρκη προς την Αθήνα με τη Delta Airlines, τη United Airlines και την Emirates
– Από το Μόντρεαλ και το Τορόντο προς την Αθήνα με την Air Transat

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη