Νέες διακρίσεις στο taekwondo για την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης

aes_tkd_halkidaΜε θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo της ΕΤΑΝΕ που η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης (Πανιώνιος Γ.Σ.Σαντορινης). Οι αγώνες έγιναν στις 27-29 Μαρτίου στη Χαλκίδα και η ομάδα της Σαντορίνης συμμετείχε με δέκα αθλητές και αθλήτριες.

Ο απολογισμός:

  • 1 χρυσό μετάλλιο για τον Γιώργο Ζήκα στην κατηγορία +65kg παίδων
    Ο αθλητής συνεχίζει την σταθερά ανοδική πορεία αφού κερδίζει μέσα σε 3 μήνες το δεύτερο χρυσό μετάλλιο και την επιλογή του από την ΕΤΑΝΕ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της στην Βουλγαρία για το 5th Hereya open international tournament στις 25/4.
  • 1 Ασημένιο μετάλλιο για τον Μάριο Ζαράνη στην κατηγορία -68kg εφήβων
    Απόλυτα πετυχημένη η πρώτη του εμφάνιση  σε επίσημους αγώνες
  • 2 Χάλκινα μετάλλια, από ένα για τον Νίκο Ζώτο στην κατηγορία – 68kg εφήβων και τον Κωνσταντίνο Φωκά στην κατηγορία -63kg εφήβων.
    Και οι δύο συμμετείχαν σε κατηγορίες “φωτιά” στους εφήβους και μετά από τέσσερις πολύ δυνατούς αγώνες και καταπληκτικη εμφάνιση κατέκτησαν την τρίτη θέση.
  • 2 πλασαρίσματα σε 5ές θέσεις για την Ζωή Δρόσου (-59 kg νεανίδων) και τον Γιώργο Καραμολεγκο (-59kg εφήβων)
    Δυστυχώς οι τραυματισμοί τους κατα την διάρκεια  του αγώνα διέκοψαν αναγκαστικά την πορεία τους προς τα μετάλλια.

Συμμετείχαν επίσης η αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαμπέου (-44kg κορασίδων) και οι νεότεροι αθλητές του συλλόγου Χρήστος Αραβανής (-37 kg παίδων έγχρωμη ζώνη και Βαγγέλης Αργυρός (-33kg παίδων μαύρη ζώνη), οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και η προσπάθεια τους είναι αξιοσημείωτη. Επιπλέον στην αποστολή ήταν και ο αθλητής Παντελής Ξαγοράρης, ο τραυματισμός του οποίου δεν του επέτρεψε την συμμετοχή του στους αγώνες, συνόδευσε όμως την ομάδα, βοηθώντας την προπονήτρια και εμψυχώνοντας τους συναθλητές του.

Το Δ.Σ του συλλόγου και η έφορος του τμήματος Μαργαρίτα Μάινα, με ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν θερμά την προπονήτρια κα Μαρία Τσουκνίδου και τους αθλητές για το ήθος τους, την διαρκή προσπάθεια και τις απόλυτα πετυχημένες εμφανίσεις τους, καθώς επίσης ευχαριστεί τους γονείς και όλους όσους στηρίζουν όλη την προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη