Νέες διακρίσεις για την ΑΕΣ στο Tae Kwon Do

Με τέσσερα μετάλλια και τρεις πέμπτες θέσεις επέστρεψε η ομάδα Tae Kwon Do της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης από την Αθήνα, όπου συμμετείχε (4-6/3) στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων, ανδρών /γυναικών που διοργάνωσε η Ένωση Ταε Κβο Ντο Νοτίου Ελλάδας.

Οι αγώνες έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια με τη συμμετοχή 1700 αθλητών. Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης συμμετείχε με οκτώ αθλητές και πέτυχε τις εξής διακρίσεις:
– Ο Κωνσταντίνος Φωκάς κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στους άνδρες και χάλκινο μετάλλιο στους εφήβους κατάφερε να κάνει το 2/2!
– H Αθανασία Αρβανίτη κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στις κορασίδες
– Η Ηλέκτρα Φρεντζά κατέκτησε επίσης χάλκινο μετάλλιο στις νεάνιδες
Οι αθλητές Γιώργος Ζήκας και Μάριος Ζαράνης κατέλαβαν την 5η θέση στους εφήβους, όπως και η Κωνσταντίνα Χαμπέου στις νεάνιδες. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο μικρός αθλητής Χρήστος Αραβανής, ενώ άτυχος στάθηκε ο Νίκος Ζώτος που έπαθε κάταγμα στο χέρι κατά τον πρώτο αγώνα.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΣ ευχαριστεί όσους στηρίζουν την ομάδα και συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτριά τους, κα Μαρία Τσουκνίδου, για την διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν και τις διακρίσεις που πετυχαίνουν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη