Νέες κατηγορίες σεμιναρίων και θεματικές ενότητες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΝΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) συνεχίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα, με νέες κατηγορίες σεμιναρίων και θεματικές ενότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το ΙΝΣΕΤΕ προχώρησε μάλιστα σε αναδιάρθρωση των βασικών κατηγοριών των σεμιναρίων, με σκοπό να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες και πολυδιάστατες εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών του τουρισμού σε εθνικό επίπεδο.

Οι νέες κατηγορίες σεμιναρίων είναι οι εξής:

  • Τμηματικές Εκπαιδεύσεις
  • Οικονομικά, Πωλήσεις και Marketing
  • Τρόφιμα και Ποτά
  • Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη
  • Διοίκηση και Ηγεσία
  • Εμπειρία Πελάτη

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες εδώ

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2018-2019 το ΙΝΣΕΤΕ θα επισκεφθεί πάνω από 14 πόλεις, υλοποιώντας τουλάχιστον 60 εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.300 επαγγελματίες του τουρισμού.

Για το τελευταίο τρίμηνο του 2018 έχουν ήδη προγραμματιστεί σεμινάρια σε Ρόδο, Κέρκυρα, Βόλο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Πιερία με θεματολογίες όπως Modern and Classic French Patisserie, Destination Branding, Housekeeping Essentials, Hospitality Sales Masterclass, Cocina Nikkei, Advanced Complaint Handling, Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα, Front Office Essentials, Your Performance Management Guide, Free Style Cooking, Βασικές αρχές αλλαντοποιίας και παστών αλιευμάτων και Digital Marketing Masterclass.

Κλικ εδώ για να κλείσετε θέση. Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του κόστους συμμετοχής των προσφερόμενων σεμιναρίων, στο πλαίσιο των δράσεων του Συνδέσμου ως σύγχρονος Κοινωνικός Εταίρος του Τουρισμού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here