20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέες πτήσεις Μπαχρέιν-Μύκονος από το καλοκαίρι του 2020

Share

Η Μύκονος γίνεται ο δεύτερος προορισμός που εντάσσει στο πρόγραμμα πτήσεών της η Gulf Air στην Ελλάδα μετά την Αθήνα. Αυτό προβλέπει η συμφωνία που πέτυχε ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με τον κρατικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Συμφωνία η οποία επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Έλληνα Υπουργού Τουρισμού στο Λονδίνο με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης World Travel Market.

Το νέο δρομολόγιο από το Μπαχρέιν προς τη Μύκονο θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου 2020, θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

“Πρόκειται για μια σημαντική συμφωνία η οποία θα φέρει στη Μύκονο τουρίστες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα”, είπε ο Υπουργός Τουρισμού σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αναφερόμενος στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου, ο κος Θεοχάρης δήλωσε ότι “ήταν μια καλή ευκαιρία να συστηθεί η Ελλάδα ως ένας προορισμός που προσφέρει εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως είναι ο χειμερινός, ο καταδυτικός και τα city breaks”. “Οφείλουμε”, πρόσθεσε ο Υπουργός Τουρισμού, “η χώρα μας να αποκτήσει το μερίδιο που της αναλογεί σε αυτή τη μεγάλη αγορά. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε ενεργά περιοχές και δραστηριότητές που έχουν αυτή τη δυνατότητα”. Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Τουρισμού προωθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση για τον καταδυτικό τουρισμό. Επίσης έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την αδειοδότηση και αναγνώριση των Ιαματικών Πηγών, ενώ ψηλά στην ατζέντα του Υπουργείου βρίσκεται και η αξιοποίηση των μαρίνων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη