20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέες τιμές για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια λόγω μείωσης ΦΠΑ

Ελαφρώς τροποποιημένο το σημερινό και αυριανό δρομολόγιο του Blue Star Delos

Share

Νέο μειωμένο ναυλολόγιο σε όλες τις κατηγορίες θέσεων και στα οχήματα ισχύει από σήμερα 1/6, λόγω της μείωσης του ΦΠΑ στις μεταφορές από το 24% στο 13% για τους επόμενους πέντε μήνες, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Ενδεικτικά το ατομικό εισιτήριο οικονομικής θέσης από Πειραιά για Σαντορίνη με το Blue Star Delos, που επιστρέφει από σήμερα τα καθημερινά δρομολόγια, διαμορφώνεται στα 38 ευρώ, αντί 43,5 ευρώ που ίσχυε μέχρι χθες.

Σημειώνεται ότι εκτάκτως σήμερα και αύριο το Blue Star Delos θα προσεγγίσει την Σύρο ερχόμενο από Πειραιά, με αποτέλεσμα η ώρα αναχώρησης από τη Σαντορίνη να είναι στις 16:30 και η άφιξη στον Πειραιά στις 00:15.

Θυμίζουμε ότι τουλάχιστον μέχρι τις 15/6 θα είναι σε ισχύ ειδικά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του Covid-19, τα οποία καθορίζουν στα πλοία να μεταφέρουν το 50% του συνολικού αριθμού επιβατών που ορίζεται στο πιστοποιητικό ασφαλείας τους, απαιτούν τη θερμομέτρηση των επιβατών και τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου για την κατάσταση της υγείας τους, καθιστούν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων κλπ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη