Νέες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων της Aegean

Σε δραστικό περιορισμό των δρομολογίων της προχωρά η Aegean, καθώς η κήρυξη του COVID-19 σε παγκόσμια πανδημία, αλλά και οι περιοριστικές οδηγίες που έχουν επιβληθεί από την ΕΕ, την Ελλάδα και άλλες χώρες εντός και εκτός Ευρώπεις, έχουν περιορίσει σημαντικά τη μετακίνηση των επιβατών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τις επόμενες μέρες και έως τα τέλη του Απριλίου, το μεγαλύτερο μέρος των συχνοτήτων ή και πτήσεων εξωτερικού θα διακοπούν, ενώ και το δίκτυο εσωτερικού θα περιοριστεί σημαντικά σε συχνότητες. Θα διατηρηθεί ένα βασικό πρόγραμμα περιορισμένων συχνοτήτων στους βασικούς προορισμούς της ΕΕ και σε όλους τους προορισμούς του εσωτερικού.

“Φυσικά η εταιρεία έχει ως προτεραιότητα τη συμμετοχή της στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης και την καλύτερη δυνατή προστασία των επιβατών και των εργαζομένων της και συνεχίζει να συνεργάζεται καθημερινά με τις αρχές στην κατεύθυνση αυτή” τονίζει η Aegean, συμπληρώνοντας πως έχει δηλώσει τη διάθεση, σε  συνεργασία με τις ελληνική αρχές, να εκτελέσει ειδικές πτήσεις επαναπατρισμού των Ελλήνων πολιτών που τυχόν βρίσκονται σε χώρες που έχουν ήδη διακοπεί ή πρόκειται να διακοπούν πτήσεις.

Ήδη εφαρμόζεται πολιτική αλλαγών χωρίς rebooking fees για αλλαγή εισιτήριων σε μεταγενέστερες ημερομηνίες ταξιδιού. Επιπλέον για τους επιβάτες των οποίων οι πτήσεις ακυρώνονται (και δεν θέλουν να κάνουν άμεσα rebooking σε άλλη ημερομηνία) παρέχεται η επιπλέον δυνατότητα να τους χορηγηθεί ένα “voucher” ίσης αξίας με το αρχικό κόστος του εισιτηρίου τους, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οπουδήποτε προορισμό του δίκτυο της Aegean και της Olympic Air (εσωτερικού ή εξωτερικού) για έως και ένα χρόνο από την έκδοσή του. Με αυτόν τον τρόπο οι επιβάτες που επηρεάζονται διατηρούν τη δυνατότητα να επιλέξουν προορισμό αλλά και την ημερομηνία του ταξιδιού τους για το επόμενο έτος.

Οι επιβάτες καλούνται για όποιες πληροφορίες να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aegeanair.com. Δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο, καθώς η δυνατότητα rebooking είναι ήδη ενεργή από το website, ενώ η υπηρεσία εγγραφής για το credit voucher θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από το website το αργότερο έως την 19 Μαρτίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη