Νέο δωρεάν webinar για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοίνωσε τη διοργάνωση του πέμπτου κατά σειρά δωρεάν webinar με θέμα “Νέοι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας για την επαναλειτουργία ξενοδοχείων & καταλυμάτων”, καθώς υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον και συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός αιτήσεων. Το webinar απευθύνεται στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχείων του νομού Κυκλάδων προκειμένου να το παρακολουθήσουν και να λάβουν τη σχετική βεβαίωση, η οποία είναι απαραίτητη για την λειτουργία των επιχειρήσεων με σήμα ΕΟΤ σύμφωνα με την ΚΥΑ 1881/29.05.2020.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 10:30-12:30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων και καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1000 σημείων, με εισηγητή τον κo Γιάννη Κακό, Τεχνολόγο Τροφίμων & Ποτών Msc, εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που δεν έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα webinar, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα στοιχεία τους και τον εταιρικό τους ΑΦΜ εδώ έως και την Πέμπτη 25/6 στις 14:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση. Για την καλύτερη οργάνωση και την έγκαιρη εκπαίδευση όλων των επιχειρήσεων-μελών, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχει μόνο ένας εκπρόσωπος κάθε επιχείρησης, στου οποίου το όνομα θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη