Νέο ΔΣ στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων

Η παράταξη “Ισχύς εν τη ενώσει”, με επικεφαλής τον Ρένο Φρέρη, επικράτησε του συνδυασμού “Ώρα ευθύνης για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρου” του Χρήστου Καφτηράνη, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 6/6/2015, για τη Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Κυκλάδων.

Ψήφισαν 21 ποδοσφαιρικά σωματεία των Κυκλάδων και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν: “Ισχύς εν τη ενώσει” ψήφοι 11, σύμβουλοι 6 – “Ώρα Ευθύνης” ψήφοι 9, σύμβουλοι 3 – Άκυρο 1

Οι σύμβουλοι που εκλέγονται είναι οι εξής (κατά σειρά σταυροδότησης):

[col type=”half”]

Ισχύς εν τη ενώσει
Ειρηναίος Φρέρης
Γεώργιος Παρούσης
Μάριος Ξαγοράρης
Νικόλαος Παρίσης
Ευστράτιος Φουτάκογλου
Αντώνιος Φωτεινός

[/col]

[col type=”half last”]

Ώρα Ευθύνης
Χρήστος Καφτηράνης
Γεώργιος Χωριανόπουλος
Μάριος Γαλανός

[/col]

O Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανθηραϊκού Α.Ο με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν θερμά τον κ. Ειρηναίο Φρέρη, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, καθώς επίσης και όλα τα μέλη που εκλέχθησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

“Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Ιωάννη Σιγάλα και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυετή προσφορά τους στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο” αναφέρεται επίσης της ανακοίνωση του Πανθηραϊκού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη