Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2015 – Το Σάββατο ανακοινώνει ο Σύλλογος Κρητών

Το ερχόμενο Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015, θα παρουσιάσει ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” το πρόγραμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το φετινό καλοκαίρι. Η παρουσίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο Rocabella, στο Ημεροβίγλι, στις 2 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ ήδη έχει ανακοινωθεί το φεστιβάλ “Στρογγύλη” που διοργανώνεται από τον ΔΑΠΠΟΣ 9 – 12/7 καθώς επίσης και οι εκδηλώσεις του Εξωραϊστικού Πολιστιστικού Συλλόγου Μεσσαριάς “Άγιος Δημήτριος” για τις 27/6, 27/7 και 21/8.

Αναμένεται η ανακοίνωση των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν με ευθύνη του Δήμου Θήρας καθώς και οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου “Έστία Πύργου Καλλίστης” και του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης (SAF). Το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με την εμπειρία των προηγουμένων χρόνων στην πορεία θα ανακοινωθούν και άλλες εκδηλώσεις μεμονωμένες ή όχι.

Στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του “ατλαντίς”, που εδώ και τρία χρόνια φιλοξενεί το σύνολο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο νησί, έχουν ήδη αναρτηθεί όσες εκδηλώσεις έχουν μέχρι σήμερα ανακοινωθεί. Ο σύνδεσμος για το “Ημερολόγιο εκδηλώσεων” βρίσκεται στο πάνω μέρος κάθε σελίδας του “ατλαντίς”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη