Νέο ΔΣ στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Μιχάλης Σακέλλης

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν τα αξιώματα στα νέα μέλη ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μιχάλης Σακέλλης (Blue Star Ferries)

Αντιπρόεδρος Κρουαζιέρας: Ανδρέας Ποταμιάνος (Island Vacations)

Αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας: Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης (ANEK Lines)

Αντιπρόεδρος Διεθνών Πλόων: Σπύρος Πασχάλης (Superfast Ferries)

Γενικός Γραμματέας: Αδαμάντιος Κρασανάκης (ANEK Lines)

Ταμίας: Ιωάννης Δεπάστας (Aegean Speed Lines)

Μέλη (με αλφαβητική σειρά): Απέργης Ευστράτιος (Levante Ferries), Γελασάκης Αντώνιος (Silver Sea Cruises), Θεοδωράτος Διονύσιος (Hellenic Seaways), Καβαλλιέρος Νικόλαος (Seajets), Μιχαήλ Μιχαήλ (Δωδεκάνησος), Παναγιωτάκης Θεολόγος (Fast Ferries).

Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Μιχάλης Σακέλλης τόνισε:

“Ευχαριστώ τα μέλη του ΣΕΕΝ και τα μέλη του ΔΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, σε εποχές δύσκολες για την οικονομία της χώρας μας αλλά και τον κλάδο μας. Τα πολλά θέματα που παραμένουν ανοικτά, προϋποθέτουν μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες δράσεις απ’ όλους μας. 

Στις προσπάθειές μας για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, είμαι βέβαιος ότι το ΔΣ που εκπροσωπεί τον κλάδο μας θα ανταποκριθεί με ενότητα, συλλογικές προσπάθειες και πολλή δουλειά”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here