Νέο ebook για τη Σαντορίνη από τον Master of Wine Γιάννη Καρακάση

Ebook για τη Σαντορίνη του Γιάννη Καρακάση MWΈνα ebook αφιερωμένο αποκλειστικά στον αμπελώνα της Σαντορίνης κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης. Το ebook είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα και έχει τίτλο Santorini Explained: Earth, Wind and Fire.

Πρόκειται για μια δουλειά περίπου ενός χρόνου που αφενός αποτυπώνει το μεγαλείο αυτού του μοναδικού terroir, αφετέρου δίνει τροφή για σκέψη για όλα τα βαθιά ζητήματα και τις προκλήσεις που ήδη αντιμετωπίζει. Είναι ένας οδηγός που έχει σχεδιαστεί για να δώσει μια επισκόπηση του νησιού και να αποτελέσει μια βάση αναφοράς για τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες εντός και εκτός Ελλάδας.

Περιλαμβάνει ενότητες σχετικά με την ιστορία, τις ποικιλίες σταφυλιών (με πρωταγωνιστή το Ασύρτικο και τα διάφορα terroirs, μαζί με πληροφορίες για το παρόν και το μέλλον του σαντορινιού κρασιού. Οι 20, πλέον, (από 6 το 1989!) παραγωγοί του νησιού παρουσιάζονται αναλυτικά, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και προτάσεις κρασιών ανά παραγωγό. Παράλληλα όλο το εικαστικό κομμάτι είναι illustrations του Μανώλη Μουμαλίδη, ενώ πρώτη φορά παρουσιάζονται και χάρτες με τα διάφορα terroir αλλά και τα οινοποιεία.

Το ebook είναι διαθέσιμο για αγορά εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη