Νέο σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας στη Σαντορίνη

Υποβολή δικαιολογητικών συμμετοχής έως 24/3

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοίνωσε πως, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από επιχειρηματίες της Σαντορίνης, θα διοργανωθεί διά ζώσης και 2ο σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας, στις 29-30 Μαΐου. Όσοι εργοδότες έχουν ήδη υποβάλει πλήρη δικαιολογητικά, θα ενημερωθούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Όσοι εργοδότες δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο, είναι απαραίτητο να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στο email info-sant@cycladescc.gr έως τις 24 Μαρτίου:

  1. αίτηση με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εργοδότη,
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες,
  3. στοιχεία μητρώου φυσικού σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης ή νομικού προσώπου σε περίπτωση νομικής μορφής.

Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών (2 ημερών) αφορά κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης των κλάδων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που απασχολεί ή επιθυμεί να απασχολήσει προσωπικό, έτσι ώστε να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά, είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το αναλυτικό ωράριο και τη διαδικασία επιβεβαίωσης της συμμετοχής, η οποία αφορά την καταβολή του κόστους συμμετοχής του σεμιναρίου αξίας 70 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ταμειακή ενημερότητα προς το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Σημειώνεται πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ μετά την καταληκτική ημερομηνία της 24ης Μαρτίου, δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε προσθήκη/τροποποίηση σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής, καθώς η υποβολή του προγράμματος γίνεται τουλάχιστον 60 ημέρες πριν την υλοποίησή του προς το Υπουργείο Εργασίας.

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει κάθε χρόνο τα σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας σε κάθε νησί όπου υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρον, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των μελών του και να στηρίξει την επιχειρηματικότητα στα νησιά. Καθώς η διαδικασία υποβολής και έγκρισης τμημάτων από το αρμόδιο υπουργείο είναι χρονοβόρα και συνήθως δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για διοργάνωση πολλών τμημάτων, το Επιμελητήριο καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να στείλουν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να συμπεριληφθούν στο 2ο τμήμα της Σαντορίνης. Το πιστοποιητικό Τεχνικού Ασφαλείας ισχύει επ’ αόριστον.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του γραφείου Σαντορίνης, κο Νεκτάριο Ρούσσο, στο τηλέφωνο 2286025788.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη