Νέο βραβείο για το σποτ του ΕΟΤ “Greece: A 365-Day Destination”

Νέα μεγάλη διάκριση απέσπασε το σποτ του ΕΟΤ “Greece: 365 – Day Destination”, το οποίο κατέκτησε το κορυφαίο βραβείο “People’s Choice Award World’s Best Tourism Film 2018” της  CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).

Το πολυβραβευμένο σποτ του ΕΟΤ (8η φετινή διάκριση) αναδείχθηκε ανάμεσα σε 29 υποψηφιότητες, ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018 και κατέλαβε την 1η θέση στις προτιμήσεις του κοινού σε 136 χώρες, με σχεδόν διπλάσιους ψήφους από την αμέσως επόμενη υποψηφιότητα.

Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ ο δημιουργός του σποτ κ. Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας και η προϊσταμένη Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας κα Ελένη Μελιτά, σε ειδική τελετή απονομής στη Βιέννη.

Η CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος. Η υποβολή της υποψηφιότητας του ελληνικού σποτ στην Διεθνή Επιτροπή της CIFFT και η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων, έγινε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας όπου βρίσκεται και η έδρα της CIFT.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here