Σαντορίνη: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για τη ΓΕΩΘΗΡΑ

Στον ορισμό του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την τελευταία συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 12/2/24. Για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου εκλέχθηκε ομόφωνα ο κος Εμμανουήλ Καφιέρης, ο οποίος ήταν και ο μόνος μεταξύ των μελών του Δ.Σ. που έθεσε υποψηφιότητα.

Εμμανουήλ Καφιέρης (Μπόμπολας)

“Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο, και είμαι πραγματικά χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε από τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ζώρζο και το Διοικητικό Συμβούλιο της “ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.”. Καθώς ξεκινά αυτό το ταξίδι, είμαι αφοσιωμένος στο να διατηρήσω τις βασικές αξίες της “ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε.” όπως είναι η εντιμότητα, η καινοτομία και η υπευθυνότητα. Μαζί, θα επικεντρωθούμε στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, τη δημιουργία μιας κουλτούρας συνεργασίας και συμπερίληψης και στην παροχή αξίας στους συνεργάτες μας”, αναφέρει σε δήλωσή του ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΩΘΗΡΑ.

Ο ίδιος δηλώνει επίσης αποφασισμένος να εργαστεί σκληρά για την προώθηση της δικαιοσύνης, της διαφάνειας και της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα με τη δημοτική διοίκηση, ενώ εκφράζει την πίστη του στις τεράστιες δυνατότητες της ΓΕΩΘΗΡΑ. “Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα και θα έχουμε θετική επίδραση στον δήμο που εξυπηρετούμε”, καταλήγει ο κος Καφιέρης.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη