Νέος Διοικητής στην 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ. ο Πλοίαρχος Ιάκωβος Γκίζης

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής διοίκησης από τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Σκευοφύλακα στον Πλοίαρχο Λ.Σ. Ιάκωβο Γκίζη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 30/04/2018 στην έδρα της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στην Ερμουπόλη της Σύρου. H 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχει στη δικαιοδοσία της τις λιμενικές αρχές Άνδρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Θήρας, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Πάρου και Νάξου.

Ο απερχόμενος Διοικητής, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και λιμενάρχης Θήρας (2001-2004), ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. για την αγαστή συνεργασία που είχε μαζί τους τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για όλα τα προηγούμενα χρόνια της συνυπηρέτησης τους στο Λιμεναρχείο Σύρου (2010-2014). Επίσης, ευχήθηκε στον νέο Διοικητή καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του.

Με τη σειρά του ο νέος Διοικητής, Πλοίαρχος Λ.Σ. Ιάκωβος Γκίζης, παραδίδοντάς του αναμνηστικό θυρεό της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ., ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή και ευχήθηκε κάθε οικογενειακή και προσωπική επιτυχία στην πολιτική του ζωή.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη