Δήμος Θήρας: Νέος εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα δόμησης

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γιώργο Δαρζέντα όρισε ο Δήμαρχος Θήρας ως νέο εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την εποπτεία και τον συντονισμό της λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Θήρας. Η θητεία του έχει διάρκεια από τις 12/9/22 έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Αναλυτικά, οι αρμοδιότητές του κου Δαρζέντα είναι οι ακόλουθες:

α) Η εποπτεία και ο συντονισμός της λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου για το σύνολο των αρμοδιοτήτων της εν λόγω υπηρεσίας.

β) Η εκτέλεση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομική Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αναφέρονται σε αντικείμενα της αρμοδιότητάς του.

γ) Η πρόταση και εισαγωγή θεμάτων της αρμοδιότητάς του στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, μετά από προηγούμενη ενημέρωση του Δημάρχου.

Ο ανωτέρω εντεταλμένος σύμβουλος εξουσιοδοτείται να υπογράφει με εντολή Δημάρχου έγγραφα αλληλογραφίας (πως έλαβε γνώση) που είναι αναγκαία για την εκτέλεση του έργου εποπτείας και συντονισμού που του ανατέθηκε. Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των του θα γίνεται σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο.

Ο κος Δαρζέντας διαδέχεται τον κο Γιάννη Μάινα που ήταν εντεταλμένος σύμβουλος με τις ίδιες αρμοδιότητες από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη