Νέος καυστήρας για το σχολείο του Καρτεράδου

Η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη το τελευταίο διάστημα αντικατάσταση του παλιού καυστήρα στο σχολικό συγκρότημα του Καρτεράδου είναι γεγονός, καθώς παραλήφθηκε ο νέος καυστήρας που θα θερμαίνει αποτελεσματικά πλέον τις αίθουσες του σχολείου.

“Το ζήτημα ήταν γνωστό στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με άμεση προτεραιότητα υλοποίησης στον προγραμματισμό των έργων προς εκτέλεση στα σχολεία”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Θήρας, σημειώνοντας ότι η εγκατάσταση και λειτουργία του καυστήρα προϋπέθετε την ολοκλήρωση των πρόδρομων έργων.

“Στο σχολικό συγκρότημα του Καρτεράδου πραγματοποιήθηκε μια σειρά έργων, όπως η ανακατασκευή των τουαλετών, η διαμόρφωση αυλής και αντικατάσταση περίφραξης και πόρτας, η τοποθέτηση σκιάστρων – πέργκολες – και το κυριότερο η κατεδάφιση και απομάκρυνση των παλιών αιθουσών με αντικατάσταση τους από νέες ολοκαίνουργιες αίθουσες. Η πρώτη, κύρια φάση, των έργων αυτών ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2021 και με την ολοκλήρωση των τεχνικών υποδομών για την κάλυψη όλων των σχολικών χώρων τοποθετήθηκε ο νέος καυστήρας”, συμπληρώνει ο Δήμος Θήρας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη