20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΕΚ Γεννηματάς: Νέος κύκλος εγγραφών στα σεμινάρια Υγειονομικών Πρωτοκόλλων 2021 για τουριστικές επιχειρήσεις

Share

Ήδη 10.256 εργαζόμενοι, επαγγελματίες και ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων έχουν εγγραφεί στον πρώτο κύκλο των δωρεάν σεμιναρίων τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τα ισχύοντα μέτρα για την Covid-19, που παρέχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου μέσω του αυτοδιοικητικού ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς. Οι εκπαιδεύσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 14 Μαΐου ώστε με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, το Νότιο Αιγαίο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους επισκέπτες του.

Από σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου 12:00 και μέχρι την Τετάρτη 19 Μαΐου 13:00 ανοίγει ένας νέος κύκλος αιτήσεων συμμετοχής. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα καλύψει πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά και των επιχειρήσεων, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

  1. Ξενοδοχειακός Κλάδος / Τουριστικά Καταλύματα
  1. Τουριστικά Γραφεία – Λεωφορεία / Ενοικιαζόμενα Οχήματα/ Ημερόπλοια / Σκάφη Αναψυχής
  2. Λιανικό Εμπόριο Τροφίμων και Ποτών / Παροχή Υπηρεσιών Καλλωπισμού
  1. Εστίαση – Επισιτιστικός Κλάδος / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, το Κ.Ε.Κ. παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά).

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε κάτοικος/εργαζόμενος στις Κυκλάδες ή στα Δωδεκάνησα, ο οποίος απασχολείται στους προαναφερόμενους κλάδους, είτε έχει λάβει ανάλογη εκπαίδευση κατά το προηγούμενο έτος είτε όχι. Η συμμετοχή στην εκπαίδευση διασφαλίζει την ενημέρωση και εκπαίδευση σε ορθούς τρόπους λειτουργίας των ως άνω επιχειρήσεων με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στον μέγιστο δυνατό βαθμό από τη λοίμωξη Covid-19.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας, οι εξ αποστάσεως εκπαιδεύσεις υλοποιούνται διαδικτυακά, μέσα από την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόσβαση στην επιμόρφωση σε όλους τους νησιώτες, άμεσα και χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Πληροφορίες και εγγραφές εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη