Νέος προορισμός για την Jet2 η Μύκονος

Προς το παρόν εκτός πλάνων της εταιρείας για το 2020 η Σαντορίνη

Τις πτήσεις τους από το Ηνωμένο Βασίλειο προς 13 ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2020 ανακοίνωσαν ο όμιλος Jet2 και ο tour operator Jet2Holidays, πτήσεις ενισχυμένες προς τους παλιούς προορισμούς αλλά και προς νέους, προκειμένου να καλυφθεί μέρος του κενού που άφησε στη βρετανική αγορά η κατάρρευση της Thomas Cook. Εκτιμάται ότι την επόμενη χρονιά, ο όμιλος θα διακινήσει ένα εκατομμύριο περισσότερους τουρίστες προς την Ελλάδα.

Και ενώ κατά τη διάρκεια της World Travel Market στο Λονδίνο, επιχειρηματίες και φορείς της Σαντορίνης εξέφραζαν την επιθυμία και έκαναν κρούσεις προς την εταιρεία ώστε να ανοίξουν νέα δρομολόγια προς το νησί, οι συζητήσεις δεν έχουν τελεσφορήσει και η Σαντορίνη δεν είναι μέχρι τώρα μέσα στους νέους προορισμούς της εταιρείας από τις εννέα βάσεις όπου δραστηριοποιείται (Belfast, Birmingham, East Midlands, Leeds Bradford, London Stansted, Manchester, Edinburgh, Glascow Intl, Newcastle). Οι νέοι προορισμοί είναι η Μύκονος, η Σκιάθος, η Λέσβος, η Καλαμάτα και η Πρέβεζα, που έρχονται να προστεθούν σε Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Κεφαλλονιά, Κω, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.

Οι πτήσεις προς Μύκονο θα ξεκινούν από το Μάντσεστερ και το Στάνστεντ και θα εκτελούνται 1-2 φορές την εβδομάδα από τα τέλη Μαΐου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη