Νέος προπονητής στον ΑΟ Θηρας

Ο Σέρβος προπονητής Βλάντιμιρ Βάσοβιτς είναι ο διάδοχος του Κώστα Παπαδόπουλου στον πάγκο του ΑΟ Θήρας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Σαντορίνης.

Ο 47χρονος νέος προπονητής της ομάδας και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σερβίας U19 γυναικών έχει να επιδείξει μία πολυετή επιτυχημένη καριέρα σε διεθνές επίπεδο, τόσο ως προπονητής, όσο και ως αθλητής. Είναι μάλιστα γνώριμος στο ελληνικό κοινό του βόλεϊ από την παλιότερη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς τη σεζόν 2002-2003 αγωνίστηκε ως διαγώνιος στον ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ως προπονητής, ο Βλάντιμιρ Βάσοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στη γυναικεία O.K. Uzice και έπειτα από μία σημαντική θητεία σε συλλόγους της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, τόσο σε ανδρικές, όσο και γυναικείες ομάδες μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με τους άνδρες της Μπούντβα Μαυροβουνίου και ένα πρωτάθλημα Σερβίας με τις γυναίκες της ZOK Ub. Φέτος, ως τεχνικός της σερβικής γυναικείας ομάδας ΟΚ Tent φτασε στην 4άδα του Challenge Cup. Τη μεγαλύτερη όμως επιτυχία της καριέρας του τη γνώρισε ως ομοσπονδιακός τεχνικός, το 2021, όταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U20 γυναικών, στο Ρότερνταμ, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ως αθλητής, μέτρησε 30 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας, στέφθηκε τη σεζόν 2000/01 Κυπελλούχος Σερβίας με την Μπουντούτσνοστ Ποντγκόριτσα, με την οποία την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε φιναλίστ του θεσμού.

“Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τον Βλαντιμιρ Βάσοβιτς στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του”, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη