Νέος τύπος τοματοπολτού Σαντορίνης

φωτ.: Αλέξης Καπλάνης

Από τη σοδειά 2012, στα ράφια των καταστημάτων, θα βρίσκεται ένας νέος τύπος τοματοπολτού Σαντορίνης. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων που αναμένεται να γίνει εξαιρετικά αποδεκτό τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ο νέος αυτός τύπος τοματοπολτού θα είναι απλής συμπύκνωσης, στα 22 μπρικς, με έντονα φρουτώδη γεύση και βέβαια σε πολύ χαμηλότερη τιμή σε σύγκρισης με τους άλλους τύπους τοματοπολτού Σαντορίνης (διπλής και τριπλής συμπύκνωσης).

Ήδη από τη σοδειά 2011 του «τοματάκι Σαντορίνης», η Ένωση προχώρησε πειραματικά στην παραγωγή μικρής ποσότητας τοματοπολτού απλής συμπύκνωσης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η «επίσημη πρώτη» του νέου προϊόντος της Ένωσης θα γίνει στο πλαίσιο του συνεδρίου «IMIC 2012 – Τουρισμός και Γαστρονομία στο Προσκήνιο», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott, 15-16 Φεβρουαρίου 2012.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα οργανωθεί ειδική εκδήλωση με τίτλο «Ο Κόκκινος Πρεσβευτής» αφιερωμένη στο «τοματάκι Σαντορίνης» και στα προϊόντα του.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη