Σαντορίνη: Νεότερος προγραμματισμός διακοπών ρεύματος 28/6-4/7

Τελευταία ενημέρωση 1/7 – ώρα 10:40

Με σημερινή του ανακοίνωση, ο ΔΔΔΗΕ Σαντορίνης ενημερώνει τον επικαιροποιημένο προγραμματισμό διακοπών ρεύματος τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές του νησιού, λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Παρασκευή 28/6 – Νέος προγραμματισμός
Από 08:00 έως 12:00, γύρω από καύσιμα Πολεμικής Αεροπορίας και στην περιοχή γύρω από ξενοδοχείο Τζανετή στον Μονόλιθο.

Σάββατο 29/6 – Νέος προγραμματισμός
Από 08:00 έως 13:00, στην περιοχή κάτω από 5×5 στον Βόθωνα έως εκκλησία Ταξιάρχη και από Καύκα έως χρώματα Αργυρόπουλου στη Μεσαριά

Τρίτη 2/7
Από 07:00 έως 11:00, από εργοστάσιο ΔΕΗ, Μπαξέδες, Θηρασιά, Βιολογικός Οίας έως τέρμα λεωφορείων Οίας

Τετάρτη 3/7
Από 07:00 έως 11:00, στις περιοχές Έξω Γυαλός Καρτεράδου, Στενό (Πορί), Φοινικιά Οίας και Οία μέχρι τέρμα λεωφορείων – Αναβολή για τις 5/7
Από 08:00 έως 12:00, στην περιοχή γύρω από καύσιμα Πολεμικής Αεροπορίας και από εκκλησία Ταξιάρχη Μεσαριάς έως κάτω από ξενοδοχείο ΝΟΥΣ. – Νέο!

Πέμπτη 4/7
Από 07:00 έως 11:00, στις περιοχές Καρτεράδος, Νοσοκομείο, Φηρά (γραφεία Δήμου, Μητρόπολη κάτω Φηρά), Σκλαβενίτης Φηρών και από ευθεία Φηρών Πύργου έως Έπιπλα Δρόσου. Σημειώνεται ότι συμπεριλαμβάνονται όλα τα ξενοδοχεία και οι τράπεζες της ευθείας, όπως επίσης και Ftelos, Lidl, ταχυδρομείο κλπ.

Νεότερη δημοσίευση: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος 2-5/7

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ενδεχομένως σε συντομότερο χρόνο. Επισημαίνεται πάντως πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη