Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κυκλάδων: Νίκη για Πανθηραϊκό, ήττα για Θύελλα

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός, αφού μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του Πανναξιακού με 0-4, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 26/3 στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου. Τα γκολ σημείωσαν οι Κωλέτσης (33′), Βέρμπης (61′, 63′), Ρουσάκης (83′).

Αντίθετα, η Θύελλα Καμαρίου γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Μυκόνου με σκορ 1-2 σε αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 26/3 επίσης στο γήπεδο Καμαρίου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ με σουτ του Ποτουρίδη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44′ με σουτ του Αμπανίδη, για να πάρουν τη νίκη τελικά στο 55′ με τον Μορουζίδη.

Με την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνιστικών των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός προηγείται αήττητος με 18 βαθμούς και ακολουθούν ΑΟ Μυκόνου (13 β.), ΑΟ Σύρου (8 β.), Πανναξιακός (7 β.), Θύελλα Καμαρίου (6 β.) και Άνω Μερά (0 β.)

Για την επόμενη αγωνιστική το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Πανθηραϊκός – Άνω Μερά, Πανναξιακός – Θύελλα Καμαρίου, ΑΟ Μυκόνου – ΑΟ Σύρου

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη