21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ΄εθνική: Νίκη για τη Θύελλα Καμαρίου, ήττα για τον Πανθηραϊκό

Share

Με το δεξί μπήκε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Γ’ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου η Θύελλα Καμαρίου που για τη 2η αγωνιστική επικράτησε του Χαραυγιακού στο Καμάρι με σκορ 3-1. Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής την προηγούμενη εβδομάδα αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

Η ομάδα της Σαντορίνης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 41′ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κασσιανού, κάνοντας το 0-1. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Αργυρίου στο 47′, ενώ οι Ρέτζο και Ερρίκος στο 62′ και 75′ αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Αντίθετα, ο Πανθηραϊκός παρά τη γενναία προσπάθειά του, ηττήθηκε τελικά εκτός έδρας από τον Αγ. Ιερόθεο, με σκορ 4-3, επίσης για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου βρέθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να χάνει με 3-0 (Σουλελές 3′, Θανόπουλος 24′ και 40′), ωστόσο στην επανάληψη εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη φτάνοντας να ισοφαρίζει σε 3-3 (Μπιρμπίλι 48′, Κόντι 57′ και Γαϊδαρτζή 81′). Ο Πανθηραϊκός αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 79′ λόγω αποβολής του Παληγεώργου με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 84′ ο Σουλελές έγραψε για τους γηπεδούχους το τελικό 4-3.

[adning id="140783"]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη