Ο Αντώνης Ηλιόπουλος για επίκαιρα θέματα που απασχολούν τα ξενοδοχεία (βίντεο)

Ο κος Αντώνης Ηλιόπουλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της σειράς “Στο μεταξύ…”, με οικοδεσπότη τον εκδότη του Atlantea Κώστα Κωνσταντινίδη, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022.

Στην αρχή ο κος Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις τις Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, στις θέσεις της σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της Σαντορίνης και στον ρόλο τον οποίο έχει στη Σαντορίνη γενικότερα.

Στη συνέχεια έγινε εκτενής αναφορά στην κρίση στην Ουκρανία και στις επιπτώσεις που αναμένεται να έχει στη φετινή τουριστική περίοδο.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης αναφέρθηκε επίσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για τα ξενοδοχεία καθώς η πανδημία έχει ήδη εισέλθει σε περίοδο ύφεσης.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της έλλείψης προσωπικού για τη στελέχωση των ξενοδοχείων καθώς και οι διαφαινόμενες προοπτικές για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων για απασχόληση προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ειδική αναφορά έγινε και στην πιθανότητα απασχόλησης στον τουρισμό προσφύγων από την Ουκρανία.

Η εκπομπή προβλήθηκε ταυτόχρονα ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο YouTube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη