Ο Δεκέμβριος των δώρων

Τον Δεκέμβριο οι αναζητήσεις των ιδανικών δώρων για τα αγαπημένα πρόσωπα, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες κορυφώνονται. Φέτος φαίνεται πως θα περάσουμε τις γιορτινές μέρες με λίγους, αλλά η σκέψη, οι ευχές και τα δώρα μας θέλουμε να φτάσουν παντού.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Atlantea.shop φέρνει προτάσεις και ιδέες δώρων με άρωμα Σαντορίνης για κάθε γούστο:

Κρασιά από 18 οινοποιεία του νησιού, συνολικά περισσότερες από 190 ετικέτες, από όλες τις ποικιλίες του νησιού. Το μοναδικό Vinsanto, το ατίθασο Ασύρτικο, το εντυπωσιακό Νυχτέρι, το εμβληματικό Μαυροτράγανο, τα εορταστικά αφρώδη, αλλά και το Αθήρι, το Αηδάνι, το Κατσανό, η Μαντηλαριά και το Βουδόματο, διεκδικούν την προτίμησή σας.

-Ποιοτικά τοπικά προϊόντα γεύσης, με γεύση και υφή μοναδική λόγω της ηφαιστειακής γης που τα θρέφει και του ιδιαίτερου μικροκλίματος του νησιού. Ο τοματοπολτός, η φάβα, η κάπαρη, τα καπαρόφυλλα και άλλα θα νοστιμέψουν τις ευχές σας.

Βιβλία, νέα σε κυκλοφορία και άλλα παλιότερα ή και σπάνια.

-Είδη τέχνης & διακόσμησης.

Ρούχα και αξεσουάρ της τοπικής μπίρας donkey.

Δωροπροτάσεις με συνδυασμούς για κάθε γούστο ή δικοί σας συνδυασμοί.

Και πολλά περισσότερα που θα δείτε εδώ.

Ζητήστε μας να τα φέρουμε στην πόρτα σας ή να τα στείλουμε σε αγαπημένους ως δώρο, χωρίς κόστος μεταφορικών στη Σαντορίνη και με 3,47 ευρώ σε όλη την Ελλάδα.

Αν επίσης αναζητάτε το κατάλληλο εταιρικό δώρο για τους συνεργάτες σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2286024758 ή μέσω email στο info@atlantea.shop.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη