Ο Δημήτρης Μπούχαλης γαι τις προοπτικές του τουρισμού

Ο καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης, ειδικός σε θέματα τουρισμού, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή του Atlantea “Στο μεταξύ…”, την Τρίτη, 11 Μαΐου 2021. Μας μίλησε από το Bournemouth στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πανεπιστήμιο του οποίου διδάσκει και όπου είναι επίσης διευθυντής του εργαστηρίου ηλεκτρονικού τουρισμού (eTourism Lab) και αναπληρωτής διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου για την Έρευνα Τουρισμού και Φιλοξενίας.

Ο κ Μπούχαλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σε σχέση με τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό καθώς επίσης στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί μετά την έξοδο του από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μίλησε επίσης για τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον τουρισμό καθώς πλησιάζουμε στη λήξη της πανδημίας. Ειδική αναφορά έγινε και στις νέες τεχνολογίες και στο ρόλο που θα έχουν στο άμεσο μέλλον στο τουριστικού προϊόν. 

Η εκπομπή προβλήθηκε ταυτόχρονα ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο Youtube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:


Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here