“Στο μεταξύ…” Δευτέρα 29/11 – Ο Γιώργος Βoυγιουκαλάκης για τη διεθνή διάσταση του Ηφαιστειολογικού Παρατηρητηρίου Σαντορίνης

Η επόμενη διαδικτυακή εκπομπή του Atlantea “Στο μεταξύ…” θα μεταδοθεί ζωντανά τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, στις 18:30, με καλεσμένο τον ηφαιστειολόγο Γιώργο Βουγιουκαλάκη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ).

Ο κος Βουγιουκαλάκης αναμένεται να αναφερθεί στις πρόσφατες εκλογές στο ΙΜΠΗΣ και στο πώς διαμορφώθηκε πλέον η σύνθεση του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου, καθώς και στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για το επόμενο διάστημα.

Ειδική αναφορά θα γίνει στη διεθνή διάσταση του Ηφαιστειολογικού Παρατηρητηρίου Σαντορίνης, στις σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί με άλλα παρατηρητήρια, καθώς και με διεθνείς οργανισμούς που παρακολουθούν τις διάφορες παραμέτρους των συνεπειών της ηφαιστειακής δραστηριότητας παγκοσμίως.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή διαδικτυακά είτε στη διεύθυνση https://atlantea.news/webtv είτε στα κανάλια του Atlantea στο Facebook και στο YouTube.

Μετά τη λήξη της, η εκπομπή θα παραμείνει διαθέσιμη στα ίδια σημεία.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη