Ο Θησέας Κυκλάδων “χτίζει γέφυρες” μεταξύ των εκπαιδευτικών σε μικρά νησιά

Βιωματικό διαδικτυακό εργαστήριο για την ενδυνάμωση θετικών διεργασιών συνέργειας

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί των λιγότερο προσβάσιμων νησιών των Κυκλάδων, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Θησέας Κυκλάδων” διοργανώνει βιωματικό διαδικτυακό εργαστήριο με τίτλο “Χτίζοντας γέφυρες…”.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η γνωριμία και η σύνδεση των εκπαιδευτικών τόσο μεταξύ τους, όσο και με το Κέντρο Πρόληψης, μια συνθήκη που ενδυναμώνει και μπορεί να ενεργοποιήσει θετικές διεργασίες συνέργειας.

Το εργαστήριο, τρίωρης διάρκειας, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, που υπηρετούν στα νησιά Ανάφη, Αμοργό, Δονούσα, Ηρακλειά, Θηρασιά, Κίμωλο,  Κουφονήσια, Σίκινο, Σχοινούσα και Φολέγανδρο, και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 7/11, ώρα 17:30-20:30, με τη χρήση της πλατφόρμας Zoom.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 3/11 εδώ. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 23 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες από τις υπεύθυνες του εργαστηρίου, Χρυσαυγή Κανελλοπούλου στο τηλ. 2284024745 και Ζωή Σωτηρίου στο τηλ. 2286021203, καθημερινά 09:00-14:00.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη