ΠΟΥ: Ο Άγιος Βασίλης είναι απρόσβλητος από τον κορονοϊό και θα μπορέσει να φέρει κανονικά τα δώρα

Ο Άγιος Βασίλης δεν προσβάλλεται από τον Covid-19 και θα μπορέσει να φέρει τα δώρα στα παιδιά τη νύχτα πριν τα Χριστούγεννα, διαβεβαίωσε σήμερα αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αγωνία των παιδιών.

“Κατανοώ τις ανησυχίες στο θέμα του Άγιου Βασίλη, διότι είναι ηλικιωμένος και επομένως βρίσκεται σε μια ηλικιακή ομάδα υψηλού κινδύνου μπροστά στην πανδημία, εξήγησε η Μαρία βαν Κέρκοβ, υπεύθυνη στον ΠΟΥ να επιβλέπει τη διαχείριση της πανδημίας στον ΠΟΥ. “Μπορώ να σας πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι απρόσβλητος από τον ιό”, επισήμανε, αναφέροντας πως είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του.

Επιπλέον, στα παιδιά που ρωτούν εάν ο Άγιος Βασίλης θα επηρεαστεί από τους περιορισμούς εισόδου σε ορισμένες χώρες, η Κέρκοβ εμφανίστηκε επίσης καθησυχαστική, τονίζοντας ότι θα “μπορεί να εισέλθει και να εξέλθει από τον εναέριο χώρο και να μοιράσει τα δώρα του”.

Ωστόσο, έσπευσε να σημειώσει πως είναι πολύ σημαντικό όλα τα παιδιά του κόσμου να κατανοήσουν ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση με τον Άγιο Βασίλη και μεταξύ τους πρέπει να τηρείται αυστηρά. “Τα παιδιά πρέπει να κοιμηθούν νωρίς την παραμονή των Χριστουγέννων, όμως ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα τους”, επανέλαβε η ειδικός, μητέρα κι η ίδια δύο αγοριών.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη