Challenge Cup: Ο αντίπαλος του ΑΟ Θήρας στη φάση των 16

Στη βορειότερη πόλη της Ελβετίας, το Σαφχάουζεν, θα ταξιδέψει ο ΑΟ Θήρας για τη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Challenge Cup, στη φάση των 16. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με την VC Kanti Schaffhausen, ομάδα που και εκείνη είχε φτάσει στην περσινή διοργάνωση μέχρι τη φάση των 8, όπως και ο ΑΟ Θήρας.

Φέτος, για να φτάσει στους 16, η ελβετική ομάδα νίκησε πριν λίγες ημέρες δύο φορές με 3-0 σετ και απέκλεισε τη δανική Holte IF. Θυμίζουμε ότι από τα τέλη Νοεμβρίου ο ΑΟ Θήρας είχε αποκλείσει τη Drita Gjilan από το Κόσοβο και περίμενε να μάθει τον αντίπαλό του.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Kanti Shaffhausen και ΑΟ Θήρας θα γίνει στην BBC Arena, στο Σαφχάουζεν, στις 22 Ιανουαρίου, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, στη Σαντορίνη, στις 4 Φεβρουαρίου.

Στη φάση των 16 του Challenge Cup προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός, έχοντας αποκλείσει την Hapoel Kfar Saba από το Ισραήλ. Εκεί θα αγωνιστεί κόντρα στη Yenisei Krasnoyarsk από τη Ρωσία, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 21/1 εκτός έδρας και τον επαναληπτικό για τις 5/2 στο Ρέντη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη